Catering

Vi levererar gärna catering till er. Om ni vill kan vi också laga maten hemma hos er. Välj om ni vill ha en buffé eller middag med förrätt, varmrätt och dessert. Behöver ni personal för uppläggning och servering? Vi har även samarbetspartners om ni behöver hyra tallrikar, glas, stolar, bord och annat för festen.

Alla bufféer och menyförslag är förslag, välkomna att diskutera era egna önskemål med oss!

Klicka gärna här för att se exempel på maträtter

Bufféer

Fisk & skaldjursbuffé

  • Två sorters sill
  • Skaldjurscheesecake
  • Rökt makrill
  • Gravad lax med limesås
  • 75 gram färska räkor/person
  • ½ krabba/person
  • Blandad grönsallad
  • Margarin

Välj en av: kokt potatis, fransk potatissallad

Bröd eget val enl. nedan

Pris: 15-24 gäster 280kr/person, 25-49 gäster 260kr/person, minst 50 gäster 240kr/person

Grillbuffé

  • Marinerad entrecote
  • Marinerad fläskkarré
  • Chorizo
  • Majskolvar
  • Tomatsalsa
  • Två olika kryddsmör
  • Två olika glacer
  • Blandad grönsallad
  • Margarin

Välj en av: Potatisgratäng, rotsaksgratäng, rostade potatisklyftor, rostad färskpotatis (säsong), potatissallad med äpple, kapris och purjolök (krämig), fransk potatissallad, bakad potatis

Bröd eget val enl. nedan

Pris: 15-24 gäster 280kr/person, 25-49 gäster 260kr/person, minst 50 gäster 240kr/person

Asiatiskbuffé

  • Vitlöks- och ingefärsmarinerade kycklingspett med satay sås
  • Lime- och chilimarinerad biff i tunna skivor
  • Fried rice med räkor
  • Friterade räkchips
  • Lime- och vitlökssås
  • Asiatisk sallad
  • Margarin

Välj en av: Kokt jasminris, blandad grönsallad

Bröd eget val enl. nedan

Pris: 15-24 gäster 250kr/person, 25-49 gäster 230kr/person, minst 50 gäster 210kr/person

Kalasbuffé

  • Ingefärsmarinerade kycklingspett med tomatsalsa
  • HaJo’s rökta fläskfilé i tunna skivor
  • Gravad lax med klassisk hovmästarsås
  • Tunnbrödsstubbar med rökt kalkon och soltorkad tomat
  • Paj med grillad paprika, fetaost och oliver
  • Ädelostdressing
  • Blandad grönsallad
  • Margarin

Välj en av: potatissallad med äpple, kapris och purjolök, fransk potatissallad, potatisgratäng, rotsaksgratäng

Bröd eget val enl. nedan

Pris: 15 – 24 gäster 270kr/person, 25 – 49 gäster 250kr/person, minst 50 gäster 230kr/person

Mellanösternbuffé

  • Kryddiga lammfärsspett med koriander yoghurt
  • Skivad kycklingfilé med sultanrussin
  • Vinbladsdolmar
  • Grillad paprika med pinjenötter
  • Tabbuoleh – bulgursallad med grönsaker, mynta och persilja
  • Hommous – kikärtsröra
  • Margarin

Bröd eget val enl. nedan

Pris: 15-24 gäster 250kr/person, 25-49 gäster 230kr/person, minst 50 gäster 210kr/person

Amerikanskbuffé

  • Hickory grillade revbensspjäll
  • Pulled pork
  • Grillade majskolvar
  • BBQ sås
  • Coleslaw
  • Tomat- och löksallad
  • Margarin

Välj en av: sötpotatispuré, potatisgratäng, rotsaksgratäng, rostade potatisklyftor, bakad potatis

Bröd eget val enl. nedan

Pris: 15-24 gäster 250kr/person, 25-49 gäster 230kr/person, minst 50 gäster 210kr/person

Festbuffé

  • Kumminmarinerade kycklingspett med yoghurtsås
  • HaJo’s varmrökta fläskfilé i tunna skivor
  • Kallrökt lax med limesås
  • Gulbetor med chèvreost och valnötter
  • Blandad grönsallad
  • Margarin

Välj en av: potatissallad med äpple, kapris och purjolök, fransk potatissallad, potatisgratäng, rotsaksgratäng

Bröd eget val enl. nedan

Pris: 15 – 24 gäster 250kr/person, 25 – 49 gäster 230kr/person, minst 50 gäster 210kr/person

Italiensk Delikatessbuffé

  • Parmaskinka med melon
  • Apelsin- och basilika marinerade kycklingspett
  • Milanosalami med hyvlad parmesan
  • Breasola med melonsalsa
  • Tomat och mozzarellasallad med basilika
  • Marinerad parmesan
  • Gorgonzola, kex, fikonmarmelad
  • Olivmix
  • Blandad grönsallad
  • Margarin

Välj en av: pastasallad, cous-cous med grönsaker, potatissallad med äpple, kapris och purjolök

Bröd eget val enl. nedan

Pris: 15-24 gäster 270kr/person, 25-49 gäster 250kr/person, minst 50 gäster 230kr/person

Studentbuffé

  • Grillad kycklingklubba med tomatsalsa
  • Rostbiff med curryaioli
  • Pastasallad med gurka, salladslök och räkor i krämig dressing
  • Ost- och skinkpaj
  • Blandad grönsallad
  • Margarin

Välj en av: potatissallad med äpple, kapris och purjolök, fransk potatissallad, potatisgratäng, rotsaksgratäng, pastasallad, cous-cous med grönsaker

Bröd eget val enl. nedan

Pris: 15-24 gäster 230kr/person, 25-49 gäster 210kr/person, minst 50 gäster 190kr/person

Ostbricka

70kr/person

Kan väljas som tillbehör till alla bufféer

  • Tre sorters ost (t ex grönmögelost, brie ost och extra lagrad hårdost)
  • Druvor
  • Marmelad
  • Kex

Dessert

Vill ni ha någonting sött efter maten? Vi har många förslag på desserter!

Bröd till buffén

Välj ett av bröden till er buffé                              

  • Baguette
  • HaJo’s mörka bröd med frön och frukt
  • Loke med pumpakärnor
  • Foccacia
  • Vitlöksbröd i folie
  • Formbröd att rosta

Menyer för catering

Förrätter

HaJo´s räkröra som serveras på hembakt mörkt bröd

Kräftstjärtssallad med nobisdressing samt parmesanflarn

Skaldjurscheesecake med romsås

Rökt ankbröst med melonkompott

Grillade kycklingben med jordnötssås

Gravad oxfilé på salladsbädd med örtsås

Västerbottentårta på kavringsbotten. Serveras med crème fraiche, rom och hackad rödlök

Varmrätter

HaJo´s saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta med hemlagad aioli och nybakad baguette

Halstrad torskrygg med potatistimbal och rostade rotfrukter. Serveras med en fyllig vitvinssås

Laxfärsfyllda rödtungabakelser med musselsås och pommes duschesse

Knaperstekt ankbröst à l’orange serveras med klyftpotatis, apelsinklyftor och sparris

Helstekt kalvfilé med mandelpotatispuré, en ragu på kantareller, rödlök och sparris samt tryffelsky

Helstekt hjortfile med potatiskaka och rostade rotsaker samt blåbärssky

Helstekt oxfilé med klyftpotatis, baconfrästa haricot verts och örtagårdssås

Desserter

Mörk och vit chokladmousse med citrussallad

Citron- och limetarte med björnbärskaramell

Crème brûlee med rabarbermarmelad

Vaniljpannacotta med hallongazpacho

Limemousse på valnötsbotten med fruktspett

Tvårätters middag: 15 – 24 gäster 335kr/person, minst 25 gäster 300kr/person

Trerätters middag: 15 – 24 gäster 395kr/person, minst 25 gäster 360kr/person

Alla rätter levereras varma eller kalla från oss för egen uppläggning på ert eget porslin. Beskrivning för ev uppvärmning, uppläggning och färdigställande bifogas.

Priserna gäller 2022 och bygger på att alla gäster i sällskapet äter samma meny. Ev. beställd men ej utnyttjad specialkost debiteras extra.

Personal, tillbehör och villkor

Tillbehör

När du beställer catering från oss går det också bra att hyra tillbehör som du behöver till måltiden.

Förrättstallrik, varmrättstallrik, assiett, kaffemugg 5 kr/st

Vinglas, champagneglas, vattenglas, drinkglas, avecglas, whiskyglas 5 kr/st

Förrättsgaffel, förrättskniv, varmrättsgaffel, varmrättskniv, dessertsked, dessertgaffel, kaffesked 3kr/st

Kontakta oss för prisuppgifter på uppläggningsfat & -bestick, bord, stolar, tält, linneservetter & -dukar mm.

Diskning ingår i priset för porslin och annan utrustning. Allt skall dock vara avtorkat, sköljt och nerpackat. Vid krossat porslin, saknad eller trasig utrustning debiteras inköpspris.

Fri leverans vid order över 6000 kr inom 20 km från oss. Vid lägre totalbelopp debiteras 500 kr/resa inom 20 km från oss.

Kontakta oss för priser till andra orter i omgivningarna.

Betalningsvillkor

Priserna gäller inkl moms för privatpersoner och exkl moms för företag och andra organisationer. För mat gäller 12% moms och för tillbehör och personal 25% moms.

Privatpersoner som enbart beställer en måltid betalar beställningen vid leverans kontant eller via swish.

Vid bröllop och annan större fester betalas en handpenning på 10 % vid beställning och slutbetalning för måltiden sker 10 dagar innan genomförandet. Personal på plats betalas 10 dagar efter genomförandet.

Företag och andra organisationer faktureras med betalningsvillkor 10 dagar netto.

Bokningsvillkor

Avbokning av beställningar för upp till 30 personer utan personal från oss kan göras fram till 10 dagar innan beställd leverans, övriga beställningar kan avbokas fram till 20 dagar innan leverans.

Vid minskat deltagarantal, anmält mindre än 10 dagar innan beställd leverans, debiteras full kostnad.

 

Personal på plats

Kock för tillagning på plats eller uppläggning av färdiga rätter 450 kr/person och timme, minimum 4 timmar per person. Efter kl 24.00 är priset 550 kr/person och timme

Serveringspersonal 400 kr/person och timme, minimum 4 timmar per person. Efter kl 24.00 är priset 500 kr/person och timme

Projektledare vid större fester och arrangemang finns det ofta behov av en projektledare. Kostnaden för denne offereras separat.

  HaJo’s Smakverkstad | hajo@smakverkstad.se | tel 070-554 72 57